Rozvážíme seniory na očkování se slevou

Pro Všechny seniory, kteří cestují k lékaři nebo na úřad připravil Taxi UP možnost čerpat slevu. Tuto slevu jsme se rozhodli poskytnou každému seniorovi, který nemá jinou možnost dopravy a jsme v tomto směru jedinou pohodlnou, rychlou a bezpečnou dopravou.

Rádi bychom touto cestou informovali všechny seniory, ale i děti a vnoučata, že čím dál více seniorů využívá naše služby SENIOR TAXI. Zejména při návštěvách očkovacích center proti nemoci Covid-19. Pokud se objednaný termín kříží s Vaši prací a podobně, rádi pomůžeme a Vaše rodiče či prarodiče odvezeme na očkování proti nemoci Covid-19. Tak jak jste pomáhali s objednáním na očkování, tak i u nás můžete objednat taxi on-line zde. S tím rozdílem, že u nás to funguje ;) a stačí aktivovat tlačítko "Očkování Covid-19". Pokud nemáte možnost on-line objednávky, tak si vůz objednejte telefonicky na čísle +420 735 05 05 04.

Na očkovaní Vás odvezeme za seniorskou sazbu 75 Kč v rámci města Olomouce z místa bydliště. Slevu jsme se rozhodli poskytnout dobrovolně na vlastní náklady bez podpory města, kraje či jiné instituce.

Pro nás to není nic nového. Pravidelně využívají naše služby desítky olomouckých seniorů. Disponujeme velkými a prostornými vozy do kterých naložíme francouzské hole, vozíky a spousta místa zůstane i pro doprovod.

Tým Taxi UP